Evenementen

Regionale brandweerwedstrijden in Papendrecht.

PAPENDRECHT – Op zaterdag 10 maart 2018 werden aan de Ketelweg in Papendrecht de regionale brandweerwedstrijden gehouden.Er werden diverse scenario’s gehouden waar de brandweermannen op af moesten om de brand te bedwingen onder andere een Woningbrand voor de deur ,flashover… (Lees meer)

Uitreiking Sliedrechts Compliment.

SLIEDRECHT – Op vrijdag 28 december 2017 reikte burgemeester Van Hemmen het Sliedrechts Compliment uit aan Jaap Heikoop en Anja Verschure, omdat ze zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de Sliedrechtse samenleving.Jaap Heikoop en Anja Verschure zette zich geheel vrijwillig… (Lees meer)

lichtjestocht met een verhaal door Alblasserdam.

ALBLASSERDAM – Op zaterdagavond 23 december 2017 was er een lichtjestocht in Alblasserdam waar weer veel mensen aan mee deden. Tijdens de tocht waren er verschillende stops war een verhaal werd gespeeld of tentoongesteld. Bij terugkomst kregen de lopers lekkere… (Lees meer)

SantaRun 2017 Barendrecht.

BARENDRECHT – Op zaterdag 23 december 2017 werd er weer een Santarun gehouden in Barendrecht waar weer veel deelnemers aan deel namen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik… (Lees meer)

error: Deze inhoud is beveiligd met copyright ©