Evenementen

Ondertekening ambitiedocument N3 Dordrecht.

DORDRECHT – Op maandagmiddag 18 september 2017 tekenden Rijkswaterstaat en de gemeente Dordrecht en Papendrecht symbolische het ambitiedocument N3 in de Skybar van Hotel van der Valk aan de Laan van Europa in Dordrecht.Het getekende document houdt in dat Rijkswaterstaat… (Lees meer)

Havenfestival Alblasserdam

Alblasserdam – Op zaterdag 16 september 2017 vond het jaarlijks terugkerende haven festival plaats in Alblasserdam. Vele kraampjes stonden er waar allerlei soorten spullen verkocht werden, ook voor de kinderen waren er verschillende activiteiten te doen. Ondanks dat het af… (Lees meer)

Hagi festival Havenspektakel in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam – Op zaterdag 16 september vond het hagi havenspektakel plaats in de haven van Hardinxveld. Dit allemaal om te vieren dat Hardinxveld 60 jaar bestaat. Het was een feest voor jong en oud. Vele demonstraties en activiteiten konden er… (Lees meer)

Miller & Monroe opent haar deuren in Walburg.

ZWIJNDRECHT – Op zaterdagmorgen 16 september 2017 opende wethouder Robert Kreukniet van de gemeente Zwijndrecht de niet nieuwe winkel van mode keten Miller & Monroe in winkelcentrum Walburg.Miller & Monroe is geïnspireerd door Hollywood-koppel Arthur Miller en Marilyn Monroe. Het… (Lees meer)

Pagina 1 van 55123...102030...»»
error: Deze inhoud is beveiligd met copyright ©