132 kerstkaartjes voor de ouderen in het Sterrenwiel in Dordrecht.

DORDRECHT – Op vrijdag 22 december 2017 werden de ouderen die in het Sterrenwiel aan het Dalmeyerplein in Dordrecht verblijven verrast door twee jong dames met kerstkaarten.
Naomi van Eck en haar vriendin Annalena Behrens hadden bedacht om zoveel kerstkaartjes voor de oudere mensen in hun wijk Sterrenburg in te zamelen om deze vervolgens aan de ouderen te geven omdat er veel eenzame oudere zijn die niemand hebben.
Ze zijn op hun school De Beatrixschool alle klassen rond gegaan en de andere leerlingen gevraagd om met hun plan mee te doen.
Vandaag gingen ze alle gemaakte kaarten ophalen in de klassen en kwamen op wel 132 kerstkaarten uit.
Ze hebben in alle kerstkaarten een gaatje gemaakt en toen allemaal aan een koord opgehangen.
Om twee uur gingen Naomi en Annalena naar het Sterrenwiel en gingen langs de ouderen die zelf een kerstkaart mochten uitzoeken die ze aan het koord handen gedaan.
De oudere mensen waren heel erg blij met hun komst en hun actie werd zeer gewaardeerd.
Omdat niet alle oudere aanwezig waren hebben ze de kaarten opgehangen waar de oudere die er niet waren nog een kerstkaart kunnen uitzoeken.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK