14-jarige jongen bewusteloos geslagen met achterkant van mes Prins Bernardstraat in Dordrecht.

DORDRECHT – Op dinsdagavond 17 oktober 2017 werden de hulpdiensten waaronder een traumateam opgeroepen om met spoed naar de Prins Bernardstraat in Dordrecht te gaan voor een 14-jarige die niet aanspreekbaar op straat lag.
Het slachtoffer liep rond kwart voor elf in de avond met een aantal vrienden door de wijk Krispijn in Dordrecht toen ze plots door een ander groepje werden aangevallen.
Het slachtoffer werd hierbij met de achterkant van een mes hard tegen het hoofd geslagen en er werd mogelijk gedreigd met een taser.
Het groepje kon nog wegkomen maar een stukje verder viel de 14-jarige jongen op de Prins Bernardstraat niet aanspreekbaar op de grond.
Een van de vrienden belde direct bij een huis aan voor hulp die vervolgens 112 belde.
Omdat de jongen naar een tijdje weer bij kwam was de hulp van het traumateam die net in het Weizigtpark was geland niet meer nodig en konden retour naar hun post.
Het slachtoffer hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis en mocht mee naar zijn eigen huis.
De politie heeft verschillende getuigen gehoord en heeft een onderzoek ingesteld naar de daders.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK