5 gewonden bij ernstig eenzijdig ongeval op de Merwedestraat in Dordrecht.

DORDRECHT – Op maandagavond 26 december 2016 kregen de hulpdiensten van Dordrecht een melding van een ernstig ongeval aan de Merwedestraat in Dordrecht waarbij 5 slachtoffers waren en er slachtoffers in het voertuig bekneld zaten.
De brandweer , diverse eenheden van de politie , een traumahelikoper en 4 ambulances kwamen met spoed naar het ongeval toe.

Een auto reed om ongeveer 23.45 uur op de Merwedestraat in de richting van het centrum. Volgens getuigen verloor de bestuurder in een flauwe bocht de macht over het stuur, sloeg over de kop en kwam tot stilstand tegen een boom.  Hierdoor raakten de slachtoffers gewond en twee van hen konden niet zelfstandig uit de auto komen. Zij zaten bekneld op de achterbank.

De vijf slachtoffers, 4 vrouwen van 16-, 17-, 18- en 20 jaar oud en de 20-jarige mannelijke bestuurder zijn overgebracht naar een ziekenhuis. Daar bleek de 20-jarige vrouw haar bekken te hebben gebroken. De overige vier, afkomstig uit Dordrecht (3x) en Papendrecht  hadden diverse verwondingen.
De politie is een onderzoek gestart na de toedracht van dit ernstige ongeval.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK