Aanhouding na steekincident Bankastraat Dordrecht

Dordrecht – Een 43-jarige Dordtenaar werd woensdagavond 17 augustus 2016 in een woning op de Bankastraat gestoken met een mes. De verdachte, een 21-jarige Dordtenaar, werd kort daarna aangehouden op de Transvaalstraat.

De mannen, bekenden van elkaar, waren beiden op de Bankastraat aanwezig toen zij onenigheid kregen. De mannen raakten met elkaar in gevecht. Tijdens dit gevecht liep de 43-jarige man steekwonden op. De andere aanwezigen probeerden hen uit elkaar te halen en belden het alarmnummer. De 21-jarige man ging er vandoor richting de Riouwstraat.

Het signalement van de verdachte en zijn vluchtrichting werd direct aan alle in de buurt zijnde politiewagens door gegeven. Op de Transvaalstraat zag een agent, die op zoek was naar deze verdachte, een man rennen die aan het opgegeven signalement voldeed. Hij is aangehouden. De 43-jarige man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK