Afscheidsreceptie burgemeester Brok op vrijdag 24 februari 2017

DORDRECHT – Dordtenaren kunnen vrijdag 24 februari afscheid nemen van burgemeester drs. A.A.M. Brok in het Dordrechts Museum.
De heer Brok verlaat na zeven jaar Hollands oudste stad, omdat hij met ingang van 1 maart 2017 benoemd is tot Commissaris van de Koning in de provincie Fryslân.
Het officiële afscheid vindt plaats tijdens een buitengewone (besloten) raadsvergadering in het Stadhuis. Hier neemt burgemeester Brok afscheid van het gemeentebestuur van Dordrecht en van het bestuur van de Drechtsteden.

Afscheidsreceptie

Inwoners, ondernemers en anderen die de burgemeester persoonlijk de hand willen schudden, zijn van harte welkom op de openbare afscheidsreceptie. Die vindt later die vrijdag 24 februari plaats in de Ary Schefferzaal van het Dordrechts Museum, Museumstraat 40. De receptie duurt van 16.30 uur tot 19.00 uur.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK