Filmpje Auto te water door opdracht stukTv Baanhoekweg in Dordrecht.

Dordrecht -Op onze site staat een link naar het filmpje van StukTv die vorige week in Dordrecht een actie hadden.waarbij ze probeerde te varen in het water met een auto.

De brandweer kwam met een duikteam vergeefs ter plaatse.

 

 

DORDRECHT – Op zaterdag 14 november 2015 heben leden van het populaire youtubekanaal “StukTv” geprobeerd om een auto die ze hadden dicht gekit te laten drijven.
De heren van het youtube kanaal hadden bedacht “We kopen een oude auto halen het dak eraf kitten de auto zoveel mogelijk dicht gaan erin zitten en kijken hoe lang de auto blijft drijven.
De heren hadden wel bedacht om de auto vast te maken aan een andere auto zodat ze de oude dicht gekite auto er uit konden slepen.
Gewapend met een camera gingen de heren aan de slag , Ze lieten de auto aan een touw in het water aan de Baanhoekweg in Dordrecht zakken en de auto bleef ook een tijdje drijven.
Doordat de auto vol met water begon te lopen werd de auto zwaar , daardoor brak het touw waar de auto aan vast zat , ze herstelde het touw maar dat mocht niet baten want het touw brak weer en de auto zakte onder water.
Een van de heren probeerde nog na de auto te duiken om een touw vast te zetten , maar door het koude water is hij weer snel het water uit gekomen.
Ze besloten om maar een sleepdienst in te schakelen om de auto uit het water te halen.
Omdat de berger niet bij de auto kon komen werd de de brandweer ingeroepen , maar de auto lag net te ver voor de duikers en de brandweer wilde ook geen onnodige risico’s nemen.
De politie heeft de heren de opdracht gegeven om de auto zo snel mogelijk door een extern bedrijf te laten berger.
De brandweer kon na deze grap weer terug naar hun post

Stuktv

Bezoeker van de site bepalen welke onzinnigheden Giel, Thomas en Stefan iedere week moeten uithalen.

De opdracht van deze week was :

Probeer een auto over water te laten rijden.
Maakt niet uit hoe jullie het doen, maar het moet een auto zijn. Succes 😉

(op de foto de heren van het youtubekanaal StukTv ).

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK

Deze foto’s als afdruk of download kopen Particulier of Zakelijk.