Bewoners Kinkelenburg in Dordrecht flink geschrokken door aangestoken autobrand.

Auto voor woonhuis verwoest door brand aan de Kinkelenburg in Dordrecht.

Auto voor woonhuis verwoest door brand aan de Kinkelenburg in Dordrecht. DORDRECHT – Op woensdagmorgen 26 september 2018 om 3.00 uur werd de brandweer van Dordrecht opgeroepen voor een flinke autobrand die voor een woonhuis stond geparkeerd aan de Kinkelenburg in Dordrecht.Bewoners hoorde een harde klap , toen ze gingen kijken stond de auto in lichtelaaie.Ook de naastgelegen schutting vatte vlam.Brandstichting word niet uitgesloten ,Bij daglicht zal er onderzoek worden gedaan naar de oorzaak van de brand.

Geplaatst door 112drechtsteden op Dinsdag 25 september 2018

DORDRECHT – Op woensdagmorgen 26 september 2018 om 3.00 uur werd de brandweer van Dordrecht opgeroepen voor een flinke autobrand die voor een woonhuis stond geparkeerd aan de Kinkelenburg in Dordrecht.
Bewoners hoorde een harde klap , toen ze gingen kijken stond de auto in lichtelaaie.
Ook de naastgelegen schutting vatte vlam.
Brandstichting word niet uitgesloten ,Bij daglicht zal er onderzoek worden gedaan naar de oorzaak van de brand.

Op woensdag eind van de morgen zit de schrik er nog goed in van de flinke autobrand die vannacht werd aangestoken aan de Kinkelenburg in Dordrecht.
Van de auto is weinig over , ook diverse schuttingen en die van de buren raakte zwaar beschadigd door de brand.
De keukenruit is kapot maar ook de gevel en kozijnen liepen flinke brandschade op.
Ook een tweede auto van de bewoonsters zelf liep schade op.
De bewoonster aan haar zoon van wie de auto was zijn flink boos , welke idioot doet dit, dit had heel anders kunnen aflopen als de brand niet tijdig was ontdekt.
Een buurtbewoner is door de wijk gelopen en is op zoek gegaan naar camera’s die mensen bij een woning hebben hangen op zoek naar beelden.
Met succes want de vermoedelijke dader is op beeld gevonden op diverse camera’s van overburen en omwonende.

Deze digitale foto’s blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK