Berging tankwagen Rijksweg A16 Dordrecht.

Berging tankwagen Rijksweg A16 Dordrecht.

Berging tankwagen Rijksweg A16 Dordrecht.DORDRECHT – Op maandagavond 15 oktober 2018 is er op de rijksweg A16 ter hoogt van Dordrecht rond de klok van 22.00 uur begonnen met het bergen van de tankwagen voor brandbare vloeistof die vanmiddag bij een ongeval was gekanteld.Twee grote kranen zette het voertuig weer op zijn wielen.Gelukkig bleek de tankwagen niet te lekken.Ten tijde van de berging werd de rijksweg A16 richting Rotterdam geheel afgesloten.Tijdens het takelen werd ook de richting van Breda tijdelijk afgesloten.Toen de hulpdiensten bezig waren kregen ze ineens een melding dat er twee voertuigen aan de Brabantse kant door de afzetting waren gereden wat de bergers in groot gevaar bracht.Gelukkig kon de politie de auto's voortijdig tegenhouden en beloonde beide met een boete van 430 euro en ze mochten weer terug rijden.De berging verliep voor de rest veilig en goed.

Geplaatst door 112drechtsteden op Dinsdag 16 oktober 2018

DORDRECHT – Op maandagavond 15 oktober 2018 is er op de rijksweg A16 ter hoogte van Dordrecht rond de klok van 22.00 uur begonnen met het bergen van de tankwagen met brandbare vloeistof die op maandagmiddag bij een ongeval was gekanteld.
Twee grote kranen zette het voertuig weer op zijn wielen.
Gelukkig bleek de tankwagen niet te lekken.
Ten tijde van de berging werd de rijksweg A16 richting Rotterdam geheel afgesloten.
Tijdens het takelen werd ook de richting van Breda tijdelijk afgesloten.
Toen de hulpdiensten bezig waren kregen ze ineens een melding dat er twee voertuigen aan de Brabantse kant door de afzetting waren gereden wat de bergers in groot gevaar bracht.
Gelukkig kon de politie de auto’s voortijdig tegenhouden en beloonde beide met een boete van 430 euro en ze mochten weer terug rijden.
De berging verliep veilig en goed.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK