Biesbosch Go Wild Outdoor Event in Dordrecht.

DORDRECHT – Op zaterdag 1 april 2017 organiseerde buitenliefhebbers Teun van der Klis en Brammert Waagmeester een aantal sportieve en grensverleggende outdoor-activiteiten voor jong en oud tijdens de eerste editie van het Biesbosch Go Wild-event.
De toegang was gratis.
Tijdens deze uitdagende middag (13u00 – 16u00) konden bezoekers proeven aan diverse outdoor-disciplines die normaal gesproken alleen onderdeel uitmaken van betaalde activiteiten: sporten met natuurlijke materialen, vuur maken en een reuzenkatapult bouwen. Klimmen en klauteren .
Elk half uur werd er een buitensportsessie aangeboden onder begeleiding van een ervaren sportinstructeur.
Er werd uitsluitend gebruik gemaakt van wat de natuur te bieden had: bomen, takken, rotsblokken en meer.” Vuurtechnieken
Elk heel uur werd er een demonstratie van oude en nieuwe vuurtechnieken gegeven, waarna bezoekers ook zelf uit hun survival skills mochten testen.
Tijdens een heuse contest konden deelnemers hun eigen skills testen. Wie het snelst vuur maaket met de boog, ging met een mooie prijs naar huis.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK