Brandweermannen respectloos behandeld tijdens incident aan de Watermanstraat in Zwijndrecht.

ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 7 april 2018 om 13.14 uur werd de brandweer van Zwijndrecht met spoed opgeroepen voor een brand in een woning aan de Watermanstraat in Zwijndrecht.
Tijdens de voorbereiding van een BBQ op het dakterras die overdekt was kwam er ineens een flinke steekvlam uit de gasfles die ze wilde gebruiken.
Gelukkig vloog het dakje niet in brand.
De toegesnelde brandweer kwam met een tankspuit en een ladderwagen naar de Watermanstraat toe en haalde de gasfles naar beneden om vervolgens de gasfles met water te kunnen koelen.
Een man die het allemaal te lang vond duren kwam geïrriteerde naar de brandweermannen toe met het verzoek of ze even een meter naar voren wilde omdat hij dan met zijn auto die naast de brandweerwagen stond weg kon.
De brandweerlieden vertelde de man dat ze nog bezig waren en dus niet naar voren konden en dat de man anders even over de stoep moest rijden die enorm laag was.
De geïrriteerde man zei dat hij dat niet wilde omdat hij bang was dat dan zijn auto beschadigd raakte ,dus moest de man even geduld hebben ze waren immers al bijna klaar.
De man liep toen boos weg.
De man kwam twee min later weer geïrriteerd terug met het zelfde verzoek en ging weer geïrriteerde in discussie met de mannen van de brandweer en vond dat ze zaten te niksnutten terwijl een collega van de brandweer zich nog in de woning bevond waar het incident had plaats gevonden.
Een vriend van de geïrriteerde man kon plots in een keer in de geparkeerde auto stappen en de auto zonder problemen van de parkeerplaats afrijden.
De brandweerlieden waren stom verbaast van de zinloze actie van de geïrriteerde en dreigend overkomende man en vonden het respectloos hoe hij reageerde.
De witte bus die een deel van de weg blokkeerde waardoor de brandweer er moeilijk langs kon hoorde ook bij de man,maar daar werd niet over gesproken

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK