Derde editie van 078 PODCASTS aankomende vrijdag in Merz Dordrecht.

Op vrijdag 23 oktober a.s. vindt de derde editie plaats van 078 PODCASTS in Merz Dordrecht.

Het event 078 PODCASTS – Merz 003 is een gratis feest waar ‘ontmoeten’ en ‘dansen’ centraal staan. Een avond waarbij de muziek in handen is van de Dordtse organisatie 078 PODCASTS.
De laagdrempelige en enthousiaste ambiance, gecombineerd met muziek die je normaal gesproken buiten de stad verwacht, zorgt voor unieke combinatie in Dordt.

Een initiatief van drie Dordtse vrienden met passie voor elektronische muziek. Met de maandelijkse podcasts (online DJ mixes) willen zij de lokale artiest wat meer aandacht geven. Daarnaast hebben zij de ambitie bij te dragen aan een levendige uitgaansscène in Dordrecht voor de regio.
Met het event in Merz Dordrecht a.s. vrijdag als eerst volgende editie hoopt de organisatie een mooi vervolg te geven aan de eerdere geslaagde evenementen in Merz en tijdens Koningsdag op het terras van FINN’s in Dordrecht.

Soepele groovy house tunes, funky techhouse en meer dansbare klanken staan er zoals altijd op het muzikale programma. Gebracht door lokale DJ´s. Zo staan er naast de heren van de organisatie zelf ook afwisselend lokaal talent of een gevestigde artiest uit de regio achter de draaitafels.
Daar waar de vorige editie Lucien Foort nog aanschoof, wordt aankomende editie ruimte geboden aan Lorenzo Foort. Een 17-jarige DJ die via het Dordtse DJ-Café in de Popcentrale bij ons in the picture is gekomen. Na een verbluffende september podcast (online DJ mix) voor 078 PODCASTS mag hij nu live voor publiek in Merz zijn sound laten horen.

078 PODCASTS is in eerste instantie een online platform voor (lokale) artiesten uit de Drechtsteden en iedereen die zich muzikaal verbonden voelt met deze regio. Inmiddels staat de teller van de online podcasts op 023 en de volgende DJ set ligt alweer klaar; je vindt alle muziek via http://www.078podcasts.nl.

Zin gekregen in een gezellig feestje? Doe je dansschoenen aan en kom vrijdag 23 oktober naar Merz Dordrecht.

EVENT: 078 PODCASTS – Merz 003
WAAR: Merz Dordrecht
ADRES: Korte Kalkhaven 3, Dordrecht
TIJD: 21:00 uur – 04:00 uur
ENTREE: gratis