Dordtenaar levensgevaarlijk gewond na mishandeling

DORDRECHT – Op zaterdag 4 juni heeft er in het weizigtpark in Dordrecht een vechtpartij plaats gevonden waarna een persoon zwaar gewond naar een ziekenhuis is gebracht.
Het slachtoffer raakte zodanig gewond dat er een traumateam werd ingeroepen.
Diverse ambulances en diverse politie eenheden kwamen naar het weizigtpark toe.
Het evenement Lepeltje Lepeltje wat ook in het park word gehouden heeft niks met het incident te maken.
De politie heeft een deel van het park afgezet voor sporenonderzoek.
Er is een burgernet oproep gedaan om getuigen op te roepen die het incident hebben gezien.

Politie persbericht

Dordrecht – Een 45-jarige Dordtenaar raakte zaterdag 4 juni rond 18.50 uur levensgevaarlijk gewond nabij het treinstation Dordrecht centraal na een mishandeling door een 27-jarige man.

De politie staat nog aan het begin van het onderzoek, maar begreep van getuigen dat de twee mannen ruzie hadden. De 27-jarige man sloeg de 45-jarige op een gegeven moment met een voorwerp tegen het hoofd, mogelijk een fietsketting.
De 27-jarige man zonder officieel woonadres in Nederland werd in de omgeving aangehouden en is overgebracht naar een politiebureau.

Heeft u informatie?

Het was druk in de omgeving door een festival in het Weizigtpark. De ruzie speelde zich af tussen de ingang van het festival en het station Dordrecht Centraal. Iedereen die getuige was en/of beeldmateriaal heeft van de ruzie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of het online meldformulier of anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bij Meld Misdaaad Anoniem kunt u ook anoniem online melden. Kijk hiervoor op de website van Meld Misdaad Anoniem.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK