Familie Zwaan doet een rondje over de kruising van de N3 en de A16 in Dordrecht.

Familie Zwaan doet een rondje over de kruising van de N3 en de…

Familie Zwaan doet een rondje over de kruising van de N3 en de A16 in Dordrecht.DORDRECHT – Op dinsdag 21 november 2017 was het verkeer op de rondweg N3 met de kruising van de A16 in Dordrecht even ontregeld toen familie zwaan midden op de drukke kruising was geland.Een medewerker van Rijkswaterstaat en iemand van de ANWB zette voor de veiligheid de weg voor een deel af.Later kwam ook een motoragent die de hele kruising afzette zodat men de familie achter de vangrails konden jagen.Al was dat laatste makkelijke gezegd dan gedaan want de zwanen lieten zich er niet zo makkelijk heen jagen.Uiteindelijk werd de familie Zwaan opgedreven naar een stukje zonder vangrail en konden de zwanen weer veilig verder.

Geplaatst door 112drechtsteden op Dinsdag 21 november 2017

DORDRECHT – Op dinsdag 21 november 2017 was het verkeer op de rondweg N3 met de kruising van de A16 in Dordrecht even ontregeld toen familie zwaan midden op de drukke kruising was geland.
Een medewerker van Rijkswaterstaat en iemand van de ANWB zette voor de veiligheid de weg voor een deel af.
Later kwam ook een motoragent die de hele kruising afzette zodat men de familie achter de vangrails konden jagen.
Al was dat laatste makkelijke gezegd dan gedaan want de zwanen lieten zich er niet zo makkelijk heen jagen.
Uiteindelijk werd de familie Zwaan opgedreven naar een stukje zonder vangrail en konden de zwanen weer veilig verder.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK