FLASHMOB! DaVinci leerlingen dansen in Dordrecht

Dordrecht:05-09-2014:
FLASHMOB! DaVinci leerlingen dansen in Dordrecht

Tijdens de introductieweek heeft ToBe cultuurcentrum flashmob danslessen georganiseerd voor leerlingen van het DaVinci College. Ruim 80 Leerlingen zullen het winkelend publiek drie keer op een gekke, originele en creatieve manier verrassen op vrijdag 5 september in de binnenstad van Dordrecht! Het doel van deze introductieweek flashmob  is elkaar beter te leren kennen door samen te werken en tegelijkertijd de binnenstad van Dordrecht te ontdekken.

Vrijdag 5 september zal de flashmob onder begeleiding van de ToBe dansdocenten Alice van Ballegooie, Mitchell Amsterdam en Melissa Kramer uitgevoerd worden in de binnenstad van Dordrecht op 3 verschillende plekken:

1e flashmob: 13:30  voor Dordrecht Centraal Station

2e flashmob: 13:50 Visbrug

3e flashmob: 14:10 tussen Blokker en V&D (Statenplaats)

Een flashmob is een grote groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. De verschillende groepen hebben allemaal dezelfde flashmob aangeleerd die zij gezamenlijk ten uitvoer zullen brengen.

ToBe cultuurcentrum organiseert binnen de combinatie functie, verschillende kunst en cultuur projecten in Dordrecht zowel binnenschools als buitenschools. Enkele voorbeelden zijn het PoetryRap project & PoetryNight, Lipdub en het Flirt Project.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK