Gewonde en flinke schade na aanrijding Baanhoekweg in Dordrecht.

DORDRECHT – Op maandag 2 november 2015 is er op de Baanhoekweg in Dordrecht een gewonde gevallen nadat er een auto tegen een andere auto botste.
Een auto wilde de Baanhoekweg oprijden maar moest nog even wachten op twee voorbijrijdende vrachtauto’s , toen deze voorbij waren reed de bestuurder al voor de deel de weg op om een andere auto voor te laten gaan.
De andere aankomende auto die op de Baanhoek weg reed schrok van de reactie van de andere bestuurder en trapte vol op de rem.
Volgens de politie kwam de aankomende auto flink hard aanrijden en toen deze een noodstop maakte begin deze te slippen en kwam op de verkeerde weghelft terecht en ramde daar vol de wachtende auto.
Een bestuurder van de auto moest voor zijn verwondingen mee naar een ziekenhuis , Hij was onder andere met zijn hoofd tegen de voorruit gekomen.
Beide auto’s zijn met flinke schade door een berger weg gesleept.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK

Deze foto’s als afdruk of download kopen Particulier of Zakelijk.