Grote zoektocht naar vuurwapen in de wijk Krispijn in Dordrecht.

DORDRECHT -Op  dinsdag 23 augustus 2016 hebben politieagenten na een flinke achtervolging door de wijk Krispijn een man kunnen aanhouden die iemand met een vuurwapen had bedreigt meld de politie op twitter.
De achtervolging begon op de fiets en ging door verschillende brandpoorten van de Van Blankeburgstraat en omringende straten.
De fiets liet de verdachte uiteindelijk achter op de Van Blankburgstraat in Dordrecht.
De verdachte werd uiteindelijk door agenten in de Verhulststraat in Dordrecht overmeesterd.
Een politiehelikopter werd ingezet om luchtfoto’s van de situatie te maken.
Omdat de politie geen wapen aantrof bij de aanhouding van de verdachte werd de buurt uitgekamd.
Diverse brandpoorten werden afgesloten en onderzocht.
Ook de politiehond werd ingezet.

UPDATE-Politiebericht

Vanmiddag kregen collega’s de melding dat er een bedreiging was gepleegd met een vuurwapen op de Brugweg te Zwijndrecht. De verdachte zou zijn gevlucht in de richting van Dordrecht. Korte tijd later later werd de verdachte aangetroffen op de Viottakade waarop een BTGV ( procedure ) is gestart. De verdachte is daarop de wijk ingevlucht. Na een korte zoektocht werd de verdachte in een tuin aan de Verhulsstraat aangetroffen. De 35 jarige verdachte uit Zwijndrecht is ingesloten aan het bureau van politie waar hij zal worden verhoord. Er is bij de verdachte geen vuurwapen aangetroffen.

 

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK