Nagelstudio Chanelle Nails uit Papendrecht uitgeroepen tot beste van Nederland.

PAPENDRECHT – De 30 jarige Le Nguyen uit Papendrecht is op zondag 28 augustus 2016 door beautyspot uitgeroepen tot beste nagelstudio van heel Nederland.
Le was genomineerd waarschijnlijk door een of meedere van haar vele klanten voor de verkiezing van de nagelstudio top 100 van Nederland.

Ze won op vele fronten van haar concurrenten, Ze was heel verrast toen ze hoorde dat ze nummer een van Nederland was geworden
Ik ben nog geen jaar bezig, ben in oktober 2015 in Papendrecht begonnen met een nagelstudio aan huis genaamd Chanelle Nails vertelde Le.

Ze gaat ook uitbreiden en ze is samen met de gemeente Papendrecht bezig met een pand in de buurt van de Meent in Papendrecht.

De prijzen die ze heeft ontvangen omdat ze de beste is bestonden uit een nagelstoel en een enorme hoeveelheid beauty en nagelspulletjes van een bekend merk.
Zondag 28 augustus werd  bij Life is Beautiful rond 10.55 uur de winnaar op rtl4 bekend gemaakt.

Facebook. van Chanelle Nails uit Papendrecht

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK