Overvaller Chantal Bijouterie & Mode ook verdacht van overval op tankstation in Dordrecht.

Dordrecht – De politie heeft dinsdag 31 januari een 32-jarige Dordtenaar aangehouden op verdenking van een poging overval op een tankstation aan de Amalia van Solmsstraat in Dordrecht.
De man is na onderzoek inmiddels ook verdachte voor de overval op een tankstation.
Rond half vijf ’s avonds kwam dinsdag 31 januari een man met een bivakmuts op zijn hoofd een tankstation aan de Amalia van Solmsstraat binnenlopen.
Hij eiste geld, maar klanten in de zaak wisten hem zo te belemmeren, dat hij er zonder buit vandoor ging. Op basis van getuigenverklaringen, kon de verdachte niet veel later in zijn woning worden aangehouden. Het gaat om een 32-jarige man uit Dordrecht.

Nader onderzoek maakt dat de man inmiddels ook verdachte is voor de overval op het tankstation aan de S.M. Hugo van Gijnweg op 30 januari. Daar stapte rond kwart over zes ’s morgens een man de shop binnen en bedreigde de medewerker met een mes. Hij eiste geld uit de kassa en sigaretten. Nadat hij dit had gekregen, vertrok hij via het voetpad aan de achterzijde van het tankstation de wijk in. De politie was er snel en zette de wijk af. Ook een politiehond zocht mee. Maar op dat moment zonder resultaat.

De politie onderzoekt nog of de man met nog meer overvallen in verband kan worden gebracht.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK