Politie bekeurt sluipverkeer rondweg N3 Dordrecht.

DORDRECHT – Op vrijdag 15 juli was er op de kruising van de Kilweg en de Smitsweg in Dordrecht een politiecontrole op sluipverkeer vanaf de rondweg N3.
De N3 staat vaak tijdens de spits vast richting het zuiden, menig automobilist denk slim te zijn en nemen de afrit sterrenburg rijden de Smitsweg op en gaan recht de tunnel onder de Kilweg op en kunnen zo via de Laan van Londen weer de N3 op scheelt een hoop tijd behalve als de politie een controle doet dan kost dit afsnij ritje gewoon negentig euro plus de administratie kosten.
Het is namelijk verboden vanaf de Smitsweg rechtsaf te gaan, staat duidelijk aangeven dat het verkeer alleen maar rechtdoor mag.
De politie is al een aantal dagen bezig met bekeuren voor de mensen die toch rechtsaf gaan.
De bestuurders die de politie op tijd zagen konden alleen de nieuw wijk in maar die is doodlopend dus die moesten weer terug wat weer in de wijk waar bijna geen auto komt voor een hoop autoverkeer zorgde.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK