Politiehelikopter inzet bij inval bij cafe The Hustler in Dordrecht blijkt onterechte actie.

Politiehelikopter inzet bij inval bij cafe The Hustler in Dordrecht blijkt onterechte actie.

Politiehelikopter inzet bij inval bij cafe The Hustler in Dordrecht bleek onterechte actie.DORDRECHT – Op vrijdag 5 januari 2018 heeft de politie in samenwerking met de brandweer een inval gedaan bij cafe The Hustler aan de Voorstraat in Dordrecht.De politie viel met schilden en een politiehond en kogelvrije vesten het pand binnen nadat deze was geopend door de brandweer.Buiten voor het pand werd een aanhouding gedaan.Achteraf bleek de actie onterecht.Omstanders hadden alarm geslagen nadat ze iemand zagen die het verzegelde pand wilde binnen treden.Later bleek dat deze toestemming van de gemeente had om het pand te betreden.

Geplaatst door 112drechtsteden op Vrijdag 5 januari 2018

DORDRECHT – Op vrijdag 5 januari 2018 heeft de politie in samenwerking met de brandweer een inval gedaan bij cafe The Hustler aan de Voorstraat in Dordrecht.
De politie viel met schilden en een politiehond en kogelvrije vesten het pand binnen nadat deze was geopend door de brandweer.
Buiten voor het pand werd een aanhouding gedaan.
Achteraf bleek de actie onterecht.
Omstanders hadden alarm geslagen nadat ze iemand zagen die het verzegelde pand wilde binnen treden.
Later bleek dat deze toestemming van de gemeente had om het pand te betreden.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK