Passagepassen voor station Dordrecht

Op donderdag 28 april worden op het NS station van Dordrecht de toegangspoorten in gebruik genomen. Vanaf die datum is toegang tot het station alleen mogelijk met een OV-chipkaart of met een passagepas.

Diegene die in het bezit is van een OV-chipkaart kan via de onderdoorgang van het station van de ene naar de andere kant van de stad. Wel dient de OV-chipkaart voldoende tegoed te hebben. Het instaptarief voor de poortjes van Arriva is vier euro. Voor de poortjes van de NS is dit bij een abonnement tien euro en twintig euro als iemand reist op saldo. De maximale tijd tussen de toe- en uitgang is zestig minuten. Bij het uitchecken ná een uur wordt het instaptarief afgeschreven. Dit kan wel teruggevraagd worden. Het is ook mogelijk om een passagerecht op de ov-chipkaart te laden. Dit is vooral handig wanneer iemand langer dan een uur op het station denkt te blijven. Dit passagerecht geeft eenmalig recht op in- en uitchecken op het station Dordrecht. Meer informatie is te vinden op www.ns.nl/passagepasgemeenten en op www.arriva.nl/poortjes.

 

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK