Rechercheteam houd verdachte schennispleger aan op brug in Zwijndrecht.

Update …Dordrecht / Zwijndrecht – Een 50-jarige man uit Zwijndrecht is maandagmiddag 23 mei 2016 op de Brugweg in Zwijndrecht aangehouden.
Hij voldeed aan een signalement in een lopend onderzoek naar meldingen van schennisplegen en onzedelijk betasten.
Twee weken geleden kreeg de politie meerdere meldingen van een actieve schennispleger op en rondom de Zwijndrechtse brug. Hij zou vrouwen aanspreken en zijn geslachtsdeel laten zien. Later volgden tevens meldingen van onzedelijk betasten.
Alle informatie is de afgelopen twee weken zorgvuldig bekeken en onderzocht. Agenten surveilleerden ondertussen intensief in de omgeving van de brug, onder andere in burgerkleding. Zo ook maandagmiddag. Toen zagen agenten een man die voldeed aan één van de opgegeven signalementen in het onderzoek. Bovendien sprak hij een vrouw aan. Daarop arresteerden ze de Zwijndrechter. Hij is meegenomen naar het politiebureau en wordt verhoord.
Verder onderzoek moet uitwijzen of hij betrokken is bij de eerdere meldingen.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK