Regelmatig levensgevaarlijke situaties bij Sterrenburgtunnel in Dordrecht.

DORDRECHT – Bij de Sterrenburgtunnel in Dordrecht zijn ze al een aantal maanden werkzaamheden aan de gang waardoor en het ene gedeelte van de loop en fietstunnel is afgesloten.
Voor de voetgangers , fietsers en overige verkeer is een omleiding ingesteld en er zijn borden geplaatst die de omleiding aangeven.

Bij de ingang van de tunnel richting Sterrenburg is een klein stukje van de rijbaan afgesloten zodat werkverkeer er kan werken en weer op de rijbaan invoegen.
Toch is het zo dat regelmatig voetgangers , fietsers en scootmobielen het niet snappen en gewoon door de autotunnel gaan rijden.

Waarschijnlijk hebben deze niet echt in de gaten hoe gevaarlijk ze bezig zijn en dat automobilisten regelmatig schrikken als er in een keer langzaam verkeer op de rijbaan zit.
Daarbij als ze niet op tijd worden opgemerkt dat het een keer goed fout gaat.

Vorige week werd er nog een scootmobiel gespot onder de spoortunnel op de Laan Der verenigde Naties in Dordrecht.
Een aantal automobilisten stopt  om de mensen die gevaarlijk door de tunnel rijden te vertellen dat het niet slim is waar ze mee bezig zijn , Maar dat levert alleen maar verbaasde reacties op.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK