Roltrap winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht zorgt bij nat weer voor flinke valpartijen.

DORDRECHT – 4 april 2017 – Veel mensen klagen dat bij nat weer de roltrap in winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht de roltrap als je met natte schoenen binnen stapt levensgevaarlijk is.
Bij nat weer hebben al vele mogen ervaren hoe glad het is.
Er staat in het midden van de roltrappen in het doorzichtig glas pas op maar je moet wel erg goed kijken voor je het bordje heb gezien.
Als je aan voorbijgangers vroeg of ze het waarschuwingsbordje zien of gezien hebben zeggen de meeste nee
Het winkelend publiek heeft wel de verhalen van de gevallen incidenten.
Een man vertelde , ik loop met twee kratten bier elke in een hand, ik stap op de roltrap, en boem daar lag ik, heb me toen flink bezeerd misschien een idee om waarschuwingsbordjes op te hangen voor er dadelijk echt iemand zwaar gewond raakt omdat ze hier uitglijden,, toen we vertelde dat die er hingen was hij verbaasd.
we hebben bij het winkelcentrum om een reactie gevraagd maar die is tot nu toe nog niet binnen.
We gaan er natuurlijk van uit dat het winkelcentrum ook in ziet dat het bij nat weer gevaarlijk is en hopen dat er naar een oplossing word gezocht.

Word vervolgd…..

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.

EB/ETIENNE BUSINK