Traumahelikopter voor medische noodsituatie aan de Leeuwstraat in Dordrecht.

DORDRECHT – Op maandagavond 27 maart 2017 werden de bewoners van de wijk Sterrenburg opgeschrikt door een traumahelikopter die voor een medische situatie op de Leeuwstraat in Dordrecht moest zijn.
De traumahelikopter probeerde eerst op een veldje aan de Leeuwstraat te landen maar dit lukte niet helemaal.
De helikopter moest daarom een ander veldje verder op landen waar ze werden opgehaald door een klaar staande politiewagen.
De medewerkers van de ambulancedienst hebben een persoon mee naar het ziekehuis genomen.
Het bezoek van de helikopter zorgde voor een hoop kijkers.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK

Traumahelikopter Voor medische noodsituatie aan de Leeuwstraat…

Traumahelikopter Voor medische noodsituatie aan de Leeuwstraat in Dordrecht.DORDRECHT – Op maandagavond 27 maart 2017 werden de bewoners van de wijk Sterrenburg opgeschrikt door een traumahelikopter die voor een medische situatie op de Leeuwstraat in Dordrecht moest zijn.De traumahelikopter probeerde eerst op een veldje aan de Leeuwstraat te landen maar dit lukte niet helemaal.De helikopter moest daarom een ander veldje verder op landen waar ze werden opgehaald door een klaar staande politiewagen.De medewerkers van de ambulancedienst hebben een persoon mee naar het ziekenhuis genomen.Het bezoek van de helikopter zorgde voor een hoop kijkers.

Geplaatst door 112drechtsteden op Maandag 27 maart 2017