Uitgegraven hennephol onder woonhuis ontdekt Dordrecht.

DORDRECHT – Op donderdag 19 november 2015 deed de politie van Dordrecht een bijzondere vondst in een woning aan de Mees Toxopeusstraat in Dordrecht.
Onder de vloer van een woning bleek een grote kelder te zijn gegraven waarin hennep werd gekweekt.
Via een luik in de gang was de ruimte onder het huis te bereiken.
Hoeveel oogsten er zijn gekweekt is niet bekend
Wel was er pas geoogst en nam de politie geen planten in beslag wel werd alle kweekspullen weggehaald.
De eigenaar van het huis woont in Polen het huis was verhuurd.

 

Inbraak:

Donderdagochtend vroeg kreeg de politie een melding van een woninginbraak aan de Mees Toxopeusstraat in Dordrecht. Agenten namen poolshoogte en vonden binnen een net geoogste hennepkwekerij.

Om 1.22 uur belde een alerte buurtbewoner dat er werd ingebroken op de Mees Toxopeusstraat en dat hij vier mannen zag wegrennen. Agenten kwamen onderzoek doen aan het huis en vonden binnen in de kruipruimte een net geoogste hennepkwekerij. Er was geen sprake van illegaal stroomverbruik. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie doet onderzoek.

Heeft u iets gezien of heeft u informatie die van belang kan zijn, dan vragen wij u te bellen met 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u ook bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK

Deze foto’s als afdruk of download kopen Particulier of Zakelijk.