VIDEO – Onwel geworden bestuurder ramt paal, Politie ging er vanuit dat de bestuurder dronken was en werd uit zijn auto getrokken.

Onwel geworden bestuurder ramt paal, Politie ging er vanuit da…

Onwel geworden bestuurder ramt paal, Politie ging er vanuit dat de bestuurder dronken was en werd uit zijn auto getrokken.'s-Gravendeel – Op dinsdag 24 oktober kreeg de politie verschillende meldingen dat een man verschillende objecten had geramd in 's-Gravendeel.Omdat de bestuurder van de auto gewoon door reed ging de politie ervan uit dat de man mogelijk dronken was.De man was ook geregeld aan het spookrijden.Op de Maasdamseweg in 's-Gravendeel kon de politie de man tegenhouden en trokken de man achter het stuur vandaan en boeide de man op straat.Iets later bleek dat de bestuurder niks had gedronken en dat hij onwel tijdens het rijden was geworden.De politie liet met spoed een ambulance komen en de boeien werden bij de man afgedaan.Volgens een woordvoerder van de politie moesten ze wel zo handelen om geen risico te nemen dat de man echt dronken zou zijn.

Geplaatst door 112drechtsteden op Dinsdag 24 oktober 2017

‘s-Gravendeel – Op dinsdag 24 oktober kreeg de politie verschillende meldingen dat een man verschillende objecten had geramd in ‘s-Gravendeel.
Omdat de bestuurder van de auto gewoon door reed ging de politie ervan uit dat de man mogelijk dronken was.
De man was ook geregeld aan het spookrijden.
Op de Maasdamseweg in ‘s-Gravendeel kon de politie de man tegenhouden en trokken de man achter het stuur vandaan en boeide de man op straat.
Iets later bleek dat de bestuurder niks had gedronken en dat hij onwel tijdens het rijden was geworden.
De politie liet met spoed een ambulance komen en de boeien werden bij de man afgedaan.
Volgens een woordvoerder van de politie moesten ze wel zo handelen om geen risico te nemen dat de man echt dronken zou zijn.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK