Mogelijke schietpartij in Dordrecht blijkt flinke ruzie te zijn.

Update : Dordrecht – Een civiele zaak, bij de rechtbank in Dordrecht, ontaarde gisterenmiddag in een knallende ruzie op straat.
De twee partijen die voor de rechtbank een civiele zaak hadden uitgevochten, zetten die strijd op straat voort. Na de rechtszaak werd namelijk één van de partijen, een gezin uit Zeeland, op de Noordendijk klemgereden door de andere partij, twee mannen uit Dordrecht. Daarbij vielen enkele klappen en raakte een van de mannen licht gewond.
Bij dit incident werd door getuigen een vuurwapen gezien dat werd weggegooid in de bosjes. De vrouw uit het gezin raapte dit op en bracht dit later naar de rechtbank. Daar is zij samen met de twee andere gezinsleden aangehouden door agenten die inmiddels met het incident bezig waren,. Enige tijd later meldden zich de twee mannen uit Dordrecht bij het politiebureau. Ook zij zijn aangehouden.
De politie stelt een onderzoek in naar dit incident en naar de eigenaar van het vuurwapen. De arrestanten zijn de twee mannen uit Dordrecht van 50 en 51 jaar en het gezin uit Zeeland. De twee vrouwelijke arrestanten van dit gezin werden al snel weer vrijgelaten en de man (42 jaar) zit nog vast, net als de twee Dordtenaren.

Bron – Politie.nl

DORDRECHT – Op dinsdag 7 augustus 2018 kreeg de politie een melding van een mogelijke schietpartij aan de Noordendijk in Dordrecht.
ook het traumahelikopter werd opgeroepen maar die werd weer afgemeld.
Aan de mogelijke schietpartij op het Steegoversloot ging een ruzie op de Noordendijk vooraf.zo meldt de politie. Waarover de ruzie ging, is nog onduidelijk.
De politie heeft aan de Noordendijk en aan de Steegoversloot in Dordrecht sporen onderzoek gedaan.
Beide wegen werden door de politie afgesloten.
De politie heeft drie verdachten aangehouden, later op het bureau hebben zich nog twee verdachten gemeld die ook door de politie zijn aangehouden.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK