Vrijwilligers van Dordt Schoon vinden in Dordrecht gestolen passen tijdens schoonmaken van een put.

DORDRECHT – Op zondagmorgen 26 maart 2017 kreeg Natascha een vreemd berichtje van een onbekend iemand met de vraag of ze haar rijbewijs miste.
In eerste instantie vond ze de vraag raar maar toen de gene aan de telefoon vroeg bent u en u vriend uw rijbewijs kwijt ging er op eens een lampje branden.
Acht maanden geleden zaten ze in hun voortuin aan de Jongkindstraat in Dordrecht gezellig te genieten op een bankje van het mooie weer.
Remco moest even iets pakken binnen en Natascha zag een buurvrouw waar ze drie meter verder even mee ging kletsen.
Toen ze beide na een paar seconden weer terug waren bleek ineens dat de telefoon van Natascha was verdwenen met daarin een aantal pasjes en ook de rijbewijzen van hun twee.
Het gebeurt als je staat te kijken ,zegt Natascha we hebben er niks van gezien zo snel gaat het.
Nou werden een blok verder de putten door de vrijwilligers van Dordt schoon schoongemaakt, en kwamen de vermiste pasje tijdens het scheppen uit de put.
Een van de vrijwilligers is op facebook gaan zoeken en kwam zo bij Natascha en Remco uit.
Aan de gevonden rijbewijzen hebben we niet veel meer want we hebben al een nieuwe, maar we zijn wel blij dat onze persoonlijke gegevens niet meer op straat liggen, zegt Remco.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK