Vrouw ramt achteruit voorgevel in van woning in Strijen,

Vrouw ramt achteruit voorgevel in van woning in Strijen,

Vrouw ramt achteruit voorgevel in van woning in Strijen,STRIJEN – Op maandagavond 8 januari 2018 werden de hulpdiensten in Strijen opgeroepen voor een auto die in een voorgevel van een woning gereden was aan het Van Esscheplantsoen in Strijen.De vrouw wilde uit een parkeervak maar maakte op een of andere manier een schakelfout waardoor de auto achteruit de woning ramde.Gelukkig raakte er niemand gewond . wel hebben de medewerkers van de ambulancedienst de bestuurster nagekeken.De auto is door een berger van de gevel gehaald.

Geplaatst door 112drechtsteden op Maandag 8 januari 2018

STRIJEN – Op maandagavond 8 januari 2018 werden de hulpdiensten in Strijen opgeroepen voor een auto die in een voorgevel van een woning gereden was aan het Van Esscheplantsoen in Strijen.
De vrouw wilde uit een parkeervak maar maakte op een of andere manier een schakelfout waardoor de auto achteruit de woning ramde.
Gelukkig raakte er niemand gewond . wel hebben de medewerkers van de ambulancedienst de bestuurster nagekeken.
De auto is door een berger van de gevel gehaald.

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK