Vuurwerkgooier ernstig gewond na explosie in eigen auto Dordrecht

Dordrecht – Een 24-jarige Dordtenaar raakte in de nacht van donderdag op vrijdag gewond op de Noordendijk. Hij wilde vuurwerk uit zijn auto gooien, maar dat ging faliekant mis. Het ontplofte in zijn auto. De Dordtenaar liep ernstig beenletsel op.
Een forse knal zorgde vrijdagnacht voor meerdere meldingen bij de politiemeldkamer in Dordrecht. Het bleek om een explosie te gaan in een auto op de Noordendijk. Deze was daarna in brand gevlogen en de bestuurder lag niet aanspreekbaar op straat.

De hulpdiensten waren er snel. Het 24-jarige slachtoffer uit Dordrecht werd met ernstig beenletsel en brandwonden vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. De brandweer had het vuur snel onder controle.
Vuurwerk

Vrijdagochtend sprak de politie met het slachtoffer. Hij verklaarde zelf de veroorzaker te zijn van de explosie. Hij wilde vuurwerk uit zijn auto gooien, maar het ontplofte in zijn auto. De politie gaat daarom uit van een ongeval.

Bron: politie.nl

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent  en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK