William de Vos, die de honden langs de weg aantrof, is nog steeds van slag: ‘Wie doet nou zoiets !

DORDRECHT – Op maandag 20 februari 2017 staat William de Vos aan de Smitsweg in Dordrecht nog steeds een beetje verslagen van de vondst van de honden die hij afgelopen week gedumpt had aangetroffen.
William reed met de auto van dierenlot over de Smitsweg toen hij tot zijn verbazing twee kooien in de berm zag liggen met daarin vier honden.
De vondst haalde het landelijke nieuws en via sociaal media werden diverse oproepen gedaan op zoek naar de eigenaar van de dieren.
William de Vos wijst op de foto aan waar hij de dieren aantrof.
Iemand moet deze honden ooit gezien hebben, bijvoorbeeld toen ze uitgelaten werden. Ze zijn absoluut niet agressief dus het lijkt er op dat ze altijd liefdevol zijn behandeld, tot dat ze letterlijk aan de kant werden gezet.
Als iemand geïnteresseerd is in de beestjes of meer weet over deze honden, of beter nog, hun eigenaren dan kunnen ze altijd contact opnemen met het asiel: www.louterbloemen.nl

Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.
EB/ETIENNE BUSINK

William de Vos ,die de honden langs de weg aantrof , is nog steeds van slag: 'wie doet nou zoiets'!

Geplaatst door 112drechtsteden op Maandag 20 februari 2017